divendres, 6 de març del 2015

Projecte M. 2015. Detall i calendari d'activitats



Quan: 27, 28 i 29 de març de 2015

On: Sala de Pastoral. Col·legi Cor de Maria. La Riera, 58 Mataró

Activitats:
Tarda del divendres 27 i dissabte 28: Exposició dels murals i la manta. Venda de tiquets per al sorteig de la manta. Venda d'artesania solidària. Ganxet en públic.
Matí del diumenge 29: Yarnbombing a la finestra de l'escola. Sorteig en directe de la manta de tapetes i d'una manta de granny squares.Venda d'artesania solidària.

Aclariments:
  • Si no et pots acostar a la festa però t'interessa una papallona o vols demanar-me alguna altra artesania, envia'm un mail a cosetespetites@gmail.com i parlem.
  • Si no et pots acostar a la festa però t'interessa un número per a la manta, envia'm un mail a cosetespetites@gmail.com indicant-me nom (blog si en tens) i em fas el donatiu a través del repte de les papallones que tinc a la plataforma migranodearena. Aniré fent una llista amb els noms i els números que vagi assignant i la penjaré aquí al bloc.
  • Tot el que es recapti per aquesta festa del ganxet va destinat a la Fundació Josep Carreras. Si es fa a través de migranodearena hi va directament. Si és un donatiu en efectiu, jo faré l'ingrés a la Fundació. Col·laboreu!!


Cuando: 27, 28 y 29 de marzo de 2015

Dónde: Sala de Pastoral. Col·legi Cor de Maria. La Riera, 58 Mataró

Actividades:
Tarde del viernes 27 y sábado 28: Exposición de los murales y la manta. Venta de tiquets para el sorteo de la manta. Venta de artesanía solidaria. Ganchillo en público.
Mañana del domingo 29: Yarnbombing en la ventana del colegio. Sorteo en directo de la manta de tapetes y de una manta de granny squares. Venta de artesanía solidaria.

Aclaraciones:
  • Si no te puedes acercar a la fiesta pero te interesa una (o varias) mariposas o quieres pedirme alguna otra artesanía, envíame un mail a cosetespetites@gmail.com y hablamos.
  • Si no te puedes acercar a la fiesta pero te interesa un número (o varios) para la manta, envíame un mail a cosetespetites@gmail.com indicándome tu nombre (blog si tienes) y me haces el donativo a través del reto de las mariposas que tengo en la plataforma migranodearena. Iré haciendo una lista con los nombres y los números que vaya asignando y la colgaré aquí en el blog.
  • Todo lo que se recaude para esta fiesta del ganchillo va destinado a la Fundación Josep Carreras. Si se hace a través de migranodearena va directamente. Si es un donativo en efectivo, yo haré el ingreso en la Fundació. Colaborad!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.