dijous, 27 de febrer del 2014

Proyecto M [7] - les addictes al ganxet de Reus

Quan la Sara i les addictes al ganxet de Reus, que es reuneixen a la botiga llanes de colors,  van conèixer el projecte M i van saber que a més el seu mural màgic havia servit de clic per començar a organitzar-ho tot, els va emocionar molt moltíssim la idea i em van contactar via Facebook per veure com podien col·laborar.
Al final vam quedar que ens trobariem a Barcelona a principis/mitjans de març i em farien lliurament dels tapetes que hagin pogut recollir en les seves quedades.
Cuando Sara y las adictas al ganchillo de Reus, que se reúnen en la tienda llanes de colors, conocieron el proyecto M y supieron además que su mural mágico había servido de click para empezar a organizarlo todo, les emocionó mucho muchísimo la idea y me contactaron vía Facebook para ver cómo podían colaborar.
Quedamos que nos encontraríamos en Barcelona a principios/mediados de marzo y me entregarían los tapetes que hayan podido recoger en sus quedadas.


Aclaparada és poc per definir la situació en la que em trobo, de debò, en un núvol estic, m'estan emocionant com una tontis els vostres comentaris, els vostres mails i la vostra resposta, en general.
Abrumada es poco para definir la situación en la que me encuentro, de verdad, en una nube estoy, emocionada como una tontis por vuestros comentarios, mails y vuestra respuesta, en general
Gràcies nenes de Reus, i gràcies tothom!!! 
Gracias niñas de Reus, y gracias tod@s!!

2 comentaris:

  1. I és clar!!! com no hem de col·laborar en la teva acció solidària!!!! Per nosaltres es tot un plaer!!!
    Mil petons guapa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i per mi tot un honor ^_^

      i una sort haver-vos conegut
      mil petons

      Elimina

Gràcies per deixar-me un comentari.