dijous, 20 de setembre del 2012

La bufanda de la iaia

La bufanda de la iaia és una iniciativa solidària que pretén donar sentit a la vida, de saber que el que fas, ajuda a persones que ho necessiten.

Es vol animar a la ciutadania solidària a teixir milers i milers de bufandes per donar-les a l'organització amics de la gent gran, per a generar fons per desenvolupar els seus programes socials i ajudar la gent gran que ho està passant malament.

Així doncs, el 23 de setembre es convida a tothom que vulgui donar un cop de ma a teixir bufandes a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Si voleu anar avançant, el patró de la bufanda de la iaia és el següent:
25cm d'ample i 150 cm de llarg, de cotó, llana o llana+acrílic i teixida en ganxet o mitja.

Aquest diumenge jo seré fora i no hi podré anar, però no em trec del cap la idea de fer-ne una i portar-los-la a posteriori. Us animeu a teixir la bufanda de la iaia??

La bufanda de la iaia (la bufanda de la yaya) es una iniciativa solidaria que pretende dar sentido a la vida, de saber que lo que haces, ayuda a personas que lo necesitan.
Se quiere animar a la ciudadanía solidaria a tejer miles y miles de bufandas para darlas a la organización amics de la gent gran, para generar fondos para desarrollar sus programas sociales y ayudar a los mayores que lo están pasando mal.
Así pues, el 23 de septiembre se invita a todos a echar una mano tejiendo bufandas en la Plaza Catalunya de Barcelona.
Si queréis ir avanzando, el patrón de la bufanda de la yaya es el siguiente:
25cm de ancho y 150 cm de largo, de algodón, lana o lana-acrílico y tejida en ganchillo o dos agujas.
Este domingo estaré fuera y no podré ir, pero no me saco de la cabeza la idea de tejer una y llevársela a posteriori. ¿Os animáis a tejer la bufanda de la yaya??

Aprofito per felicitar la meva iaiona que avui fa 91 anys!!! I segur que ho celebra amb unes agulles a la ma!! PER MOLTS ANYS IAIIITA!!!
Aprovecho para felicitar a mi abuelita que hoy cumple 91 años!!! Y seguro que lo celebra con unas agujas en la mano!! FELICIDADES YAYITA!!!
 

5 comentaris:

  1. Me parece una iniciativa buenísima! Felicidades a tu Yaya!

    ResponElimina
  2. Jo gairebé la tinc acabada i els la portaré diumenge. La iniciativa em va semblar molt interessant.

    ResponElimina
  3. A veure si sóc capaç de convèncer la família que m'hi deixin passar... Una gran iniciativa.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.