dimecres, 14 de març del 2012

14 de març [updated]

A primera hora del matí s'ha publicat el post que tenia programat ja feia dies. Amb el meu plan per avui. Però les coses no surten mai com una les planeja i després de dos dies amb grip intestinal, ni Barcelona, ni botigues, ni ganxet en públic.
Baixa, caseta i repòs. Enfin, què hi farem...
A primera hora de la mañana se ha publicado el post que tenía programado ya hace días. Con mi plan para hoy. Pero las cosas no salen nunca como una las plantea y después de dos días con gripe intestinal, ni Barcelona, ni tiendas, ni ganchillo en público. Baja, casita y reposo. Enfin, que le vamos a hacer...

[Avui és un dia especial.

Avui fa 20 anys que caminem junts, amb les nostres anades i vingudes, pujades i baixades, però que anem per la vida agafats de la mà, fent camí, remant en el mateix sentit en la mateixa barca.

I ens ha costat Déu i ajuda... 
arribar fins aquí!

I coincidències de la vida, els nens són de colònies... O sigui que tindrem un vespre especial...
Mentre no arriba el vespre, aniré a dinar tranquil·lament i aprofitaré la meva "tarda lliure" per fer una visiteta a la Laia a Llanàrium... i espero tornar a veure les teixicòmanes... La tarda també serà especial!!!

Hoy es un día especial.
Hoy hace 20 años que caminamos juntos con nuestras idas y venidas, subidas y bajadas, pero que vamos por la vida cogidos de la mano, haciendo camino, remando en el mismo sentido en la misma barca.
Y coincidencias de la vida, los niños están de colonias... O sea que tendremos una noche especial...
Y mientras no llega la noche, me iré a comer tranquilamente y aprovecharé mi "tarde libre" para hacer una visita a Laia en Llanàrium... y espero volver a ver a las teixicòmanes... La tarde también será especial!!!

7 comentaris:

  1. 20 anys! Quin munt de temps! Moltes, moltes, moltes felicitats i que passeu un dia genial! Un petonàs.

    ResponElimina
  2. Per molts i molts anys i que gaudeixis d'una tarda tan fantàstica!!! I aprofiteu el vespre... ja saps... ja m'entens... els nens no hi són... és el moment ideal per... dormir!!! ;)

    ResponElimina
  3. ei noies, no us puc contestar d'una en una... mardito blogger :-(

    Efectivament paula, porto la meitat de la vida, que és diu molt aviat amb aquest senyor, pare dels meus fills :-) i que per molts anys més!!!

    Bugaderes41, en aquests moments no puc pensar en res més que en això !!! jijiji

    Alhana, gràcies per ser sempre aquí, moltes gràcies wapa!

    Ivis, em sembla que tenim una sortideta pendent, que els nostres maritos ja l'han liat!!!

    Passeu-vos les que pugueu per IluroCraft diumenge...

    ResponElimina
  4. Hola y muchas felicidades¡¡¡¡
    Besos.

    ResponElimina
  5. Felicitats pels 20 anys!!!! I buf les pases intestinals son horribles... jo he estat que casi caig pero al final no he caigut, suposu que com ja la vaig passar fa rés... Espero que ja estiguis recuperada, perque et deixen fet caldo!
    Miauuuupetonets!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.