divendres, 19 d’agost del 2011

Reto Cobijos de amor


La dolça Eunice del blog "Tejeterapia de Freud" ens proposa fer una manta en vermell i blanc que al final farà 1m x 1m formada per 25 quadradets de 20x20.

A partir del dilluns 29 d'agost, cada dilluns proposarà un quadradet per a que el fem entre totes i tenir acabada la manta el 14 de febrer.

Aleshores, proposa fer un intercanvi de les mantes entre totes les participants en el repte.

Ja m'hi he apuntat a fer la manta, com us podeu imaginar (jajaja) però no participaré a l'intercanvi, prefereixo regalar la manta o en funció del que pesi, enviar-la a alguna de les iniciatives solidàries en què col·laboro. Us afegiu?

La dulce Eunice del blog "Tejeterapia de Freud" nos propone tejer una manta en rojo y blanco que al final tendrá 1m x 1m formada por 25 cuadraditos de 20x20.
A partir del lunes 29 de agosto, cada lunes propondrá un cuadradito para que lo tejamos entre todas y tener acabada la manta el 14 de febrero.
Entonces, propone hacer un intercambio de las mantas entre todas las participantes en el reto.
Ya me he apuntado a tejer la manta, como os podéis imaginar (jajaja) pero no participaré en el intercambio, prefiero regalar la manta o en función de su peso final, enviarla a alguna de las iniciativas solidarias en que colaboro. ¿Os añadís?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.